Početna | Zapošljavanje | Sitemap 
 NAVIGATOR: Početna : Ekologija

plastificiranjemokro lakiranjepjeskarenjematiranje i dekoracija staklaproizvodi

Ekologija

U Plastex-u, uz kvalitetu usluge, ekološka prihvatljivost djelatnosti je na prvom mijestu. Da bi osigurali zdravo radon okruženje i mjesto za život u Plastex-u se poduzimaju sve potrebne mjere preventivne i pasivne zaštite od moguceg zagadenja okoliša ili trajnog (pasivnog) trovanja ljudi.
U procesu plastifikacije aluminija neizbježna je kemijska predobrada za kvalitetnu zaštitu isto kao fosfatiranje kod celika. Oba postupka nose kao nusprodukt kemijski otpad koji zahtijeva neutralizaciju, procišcavanje te zbrinjavanje. Kao pasivnu mjeru sigurnosti i brige za okoliš, izbrali smo kemijske preparate bez udijela teških metala (krom, olovo…) koji danas nadmašuju ucinkovitost kemije s udjelom teških metala. U sistemu pripreme radnih voda nalaze se postrojenje za recirkulaciju radnih voda, desalinizacija i demineralizacija. Kao obradu otpadnih voda, koristimo mehanicko procišcavanje i neutralizaciju voda.S takvom opremom, plastifikacija se postavlja kao ekološki najprihvatljiviji postupak zaštite metala od korozije.

U samom procesu plastifikacije i mokrog lakiranja isto tako izabrali smo danas, najnaprednije mokre i prašne boje bez udjela štetnih tvari (olovo, kadmij…) te bez svojstava naknadnog isparavanja (VOC) kako bi što je više moguce zaštitili ljude a i prirodni okoliš što ih okružuje.

POČETNA
O nama
Lokacija
Radno vrijeme
Usluge
Proizvodi
Galerija slika
Novosti
Ekologija
Downloads
KONTAKT
Komercijala:
040 / 333 488

Prodaja:
095 / 55 444 88
098 / 205 354

Fax:
040 / 333 876

E-mail:
Informacije za ograde:
Informacije za plastifikaciju i dekoraciju:
Adresa:
P. Miškine 33A
Strahoninec, 40 000 Čakovec
Croatia - Hrvatska
IZ GALERIJE

 

Rješenje Vaše površinske zaštite
 
2006 Plastex Baksa d.o.o. Sva prava pridržana. Zabranjeno kopiranje sadržaja sa stranica bez prethodnog dogovora. Izrada m2m.hr